[O1] Cięgno klamki zewnętrznej w drzwiach kierowcy pękło :/

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • OLO_24
    Classic
    • 2007
    • 12

Zamieszczone przez Marx
    a mozna dolozyc EDS
    W O II nie wystepuje EDS.
    EDS to elektroniczna szpera więc samemu raczej tego też nie dołożysz.
  • Goofer
    Drive
    • 2006
    • 81

Witam. Pękło mi cięgno od klamki zewnętrznej w drzwiach u kierowcy co skutkuje tym że nie mogę jak człowiek wsiąść do auta A wszystko zaczeło się od tego, że ojciec zatrzasnął kluczyki w środku. Drzwi byly zamknęte na raz więc przyszło mu do głowy, że pociągnie mocniej za klame i wyskoczą. Nieźle co? Dostał ode mnie baty za takie myślenie. No ale teraz moje pytanie do was: dostanę gdziekolwiek te cięgno ? Na fotce zaznaczyłem na czerwono dokładnie ten element który uległ zniszczeniu. Fotke "pożyczyłem" z relacji wymiany zamka i klamki, autorem był Chudy.
    Załączone pliki
    Była O1 1.6 AEE
    Było A4 B5 1.6 ADP
    Jest O2 FL 1.9 BXE

Komentarz

• zurcio
      RS
      • 2008
      • 2046

[b]Goofer[/bto powinno trochę Ci pomóc: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=8077

.
      Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

• Goofer
        Drive
        • 2006
        • 81

Zaznaczę że drzwi od kierowcy otwierają się od wewnątrz Także u mnie jest sęk tylko i wyłącznie w tej lince przy klamce zewnętrznej.
        Była O1 1.6 AEE
        Było A4 B5 1.6 ADP
        Jest O2 FL 1.9 BXE

Komentarz

• zurcio
          RS
          • 2008
          • 2046

Fakt, mój błąd ops:
          Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

Pracuję...